zones-discuss@opensolaris.org
[Top] [All Lists]

Re: [zones-discuss] Can't install zone after 10_recommended

Subject: Re: [zones-discuss] Can't install zone after 10_recommended
From: Mangan
Date: Fri, 30 Nov 2007 09:29:44 -0500 GMT-05:00
This was the problem. Thanks to Richard Lowe and Enda Oconnor for getting me on 
the right track and pointing me to the workaround.

-----Original Message-----
>From: Richard Lowe <richlowe@xxxxxxxxxxxx>
>Sent: Nov 29, 2007 11:38 AM
>To: Mangan <mangan@xxxxxxxxxxx>
>Cc: zones-discuss@xxxxxxxxxxxxxxx
>Subject: Re: Can't install zone after 10_recommended
>
>Mangan <mangan@xxxxxxxxxxx> writes:
>
>> I installed the 10_recommended patchset on a machine that had a
>> running zone. The host machine and the running zone appear to be ok
>> but when I try to install an additional zone the new zone gets created
>> but it won't go through the sys config routine and you can't change
>> the root password ( permission denied) even though you can login via
>> zlogin. I took an identical T2000 without the 10_reccommended patchset
>> and I can create as many working zones as I want. Could this be a part
>> of 120011-14 patch problem?
>
>CR 6614543 "sysidtool doesn't run in zones on systems pre u3 patched up to 
>120011-14"
>http://bugs.opensolaris.org/view_bug.do?bug_id=6614543
>
>perhaps?
>
>-- Rich

_______________________________________________
zones-discuss mailing list
zones-discuss@xxxxxxxxxxxxxxx

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>
  • Re: [zones-discuss] Can't install zone after 10_recommended, Mangan <=