netbsd-bugs@netbsd.org
[Top] [All Lists]

Re: kern/40690 (pppoe(4) doesn't work when PPPoE relays are present)

Subject: Re: kern/40690 pppoe(4) doesn't work when PPPoE relays are present
From: Jordan Gordeev
Date: Thu, 19 Feb 2009 18:35:04 +0000 UTC
The following reply was made to PR kern/40690; it has been noted by GNATS.

From: Jordan Gordeev <jgordeev@xxxxxx>
To: gnats-bugs@xxxxxxxxxx
Cc: martin@xxxxxxxxxx, gnats-admin@xxxxxxxxxx, netbsd-bugs@xxxxxxxxxx
Subject: Re: kern/40690 (pppoe(4) doesn't work when PPPoE relays are present)
Date: Thu, 19 Feb 2009 20:33:49 +0200

 Bernd Ernesti wrote:
 > The following reply was made to PR kern/40690; it has been noted by GNATS.
 >
 > From: Bernd Ernesti <netbsd@xxxxxxxxxxxxxx>
 > To: gnats-bugs@xxxxxxxxxx
 > Cc: 
 > Subject: Re: kern/40690 (pppoe(4) doesn't work when PPPoE relays are present)
 > Date: Thu, 19 Feb 2009 19:29:22 +0100
 >
 >  On Thu, Feb 19, 2009 at 03:47:01PM +0000, christos@xxxxxxxxxx wrote:
 >  > Synopsis: pppoe(4) doesn't work when PPPoE relays are present
 >  > 
 >  > State-Changed-From-To: open->closed
 >  > State-Changed-By: christos@xxxxxxxxxx
 >  > State-Changed-When: Thu, 19 Feb 2009 10:46:59 -0500
 >  > State-Changed-Why:
 >  > fixed, thanks!
 >  
 >  But not for the NetBSD version which the bug was reported for.
 >  
 >  Bernd
 >  
 >   
 
 The bug was not reported for a particular NetBSD version, although I 
 have filled in the send-pr field labeled "Which NetBSD Release You Are 
 Using".
 

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>