[email protected]
[Top] [All Lists]

Re: MC can't find graphical characters

Subject: Re: MC can't find graphical characters
From: <>
Date: Wed, 16 Feb 2005 09:05:27 -0500 EST
   Date: Wed, 16 Feb 2005 15:45:11 +0200
   From: Pavel Tsekov <[email protected]>
   Cc: [email protected]

   You need to tell us more about the environment from which you are trying
   to start MC i.e. desktop environment if any, terminal emulator, operating
   system.

The host running MC is Linux Debian.  I connect to this host from a
Windows2000 workstation via PuTTY.  PuTTY handles the terminal
emulation and sets TERM to xterm; up until this problem with MC I have
not had any problem with it.  Are there any other relevant environment
variables that may bear on the MC display?  Thanks!

kj

   On Tue, 15 Feb 2005 [email protected] wrote:

   > Hello!  I just installed MC off my $HOME directory.  I've gotten it so
   > that running mc produces no error messages, but the display is screwed
   > up.  Instead of the "graphical charset" to draw the vertical and
   > horizontal lines, and corners and tee's, I get a weird-looking letter
   > "a" all over the place.
   >
   > Is there some configuration I can tweak to obtain the correct display?
   > Alternatively, is there some simple test I can perform to ensure that
   > my terminal can even *display* the correct characters?  FWIW, TERM is
   > set to xterm.
   >
   > Thanks!
   >
   > kj
   >
   > _______________________________________________
   > Mc mailing list
   > http://mail.gnome.org/mailman/listinfo/mc
   >

_______________________________________________
Mc mailing list
http://mail.gnome.org/mailman/listinfo/mc

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>