help-cfengine@gnu.org
[Top] [All Lists]

Cfengine stucked on ifconfig

Subject: Cfengine stucked on ifconfig
From: "Lionel Ostric"
Date: Wed, 1 Mar 2006 01:25:05 -0000
All,

        I know that this problem has already been discussed but I was
unable to find any solution to it.

        I'm running cfagent 2.1.16 from the %post section of a kickstart
installation on a Redhat Enterprise Linux update 6 (Kernel 2.4.21 and
glibc 2.3) on an x86.

        cfagent starts and the it gets stuck on the 'Trying to locate my
IPV6 address'....(I'm not using IPv6) and a ps -edf will show a defunct
ifconfig. I enabled debug using the following command line 'cfagent -v
-dddd -f myconfigfile.conf' and the last thing it does is
'cfpopen("ifconfig -a") ... The strange thing is the same command
launched manually from another console in this kickstart session will
give you the right information ... and running cfagent manually will
work.

        I absolutely need to do that in kickstart to automate the
installation of my machines...

        Does anyone have a solution ?

Lionel

-- IMPORTANT NOTICE: The contents of this email and any attachments are 
confidential and may also be privileged. If you are not the intended recipient, 
please notify the sender immediately and do not disclose the contents to any 
other person, use it for any purpose, or store or copy the information in any 
medium.  Thank you.




_______________________________________________
Help-cfengine mailing list
Help-cfengine@xxxxxxx
http://lists.gnu.org/mailman/listinfo/help-cfengine

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>