[email protected]
[Top] [All Lists]

Bug#278368: marked as forwarded (zsh-beta: svn completions no longer wor

Subject: Bug#278368: marked as forwarded zsh-beta: svn completions no longer work
From: Debian Bug Tracking System
Date: Tue, 26 Oct 2004 08:03:10 -0700
Your message dated Tue, 26 Oct 2004 10:48:33 -0400
with message-id <[email protected]>
has caused the Debian Bug report #278368,
regarding zsh-beta: svn completions no longer work
to be marked as having been forwarded to the upstream software
author(s) [email protected]

(NB: If you are a system administrator and have no idea what I am
talking about this indicates a serious mail system misconfiguration
somewhere.  Please contact me immediately.)

Debian bug tracking system administrator
(administrator, Debian Bugs database)

Received: (at 278368-forwarded) by bugs.debian.org; 26 Oct 2004 14:48:35 +0000
>From [email protected] Tue Oct 26 07:48:35 2004
Return-path: <[email protected]>
Received: from acolyte.scowler.net [] 
        by spohr.debian.org with esmtp (Exim 3.35 1 (Debian))
        id 1CMSck-0002qf-00; Tue, 26 Oct 2004 07:48:35 -0700
Received: by acolyte.scowler.net (Postfix, from userid 1000)
        id 057A170054; Tue, 26 Oct 2004 10:48:33 -0400 (EDT)
Date: Tue, 26 Oct 2004 10:48:33 -0400
From: Clint Adams <[email protected]>
To: [email protected]
Cc: [email protected]
Subject: [[email protected]: Bug#278368: zsh-beta: svn completions no longer 
Message-ID: <[email protected]>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Disposition: inline
User-Agent: Mutt/1.5.6+20040722i
Delivered-To: [email protected]
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 2.60-bugs.debian.org_2004_03_25 
        (1.212-2003-09-23-exp) on spohr.debian.org
X-Spam-Status: No, hits=-11.0 required=4.0 tests=BAYES_00,HAS_BUG_NUMBER,
        HAS_PACKAGE autolearn=ham version=2.60-bugs.debian.org_2004_03_25

This problem seems to have sprouted up between 10/14 and 10/18.

----- Forwarded message from Vincent Lefevre <[email protected]> -----

Package: zsh-beta
Version: 4.2.1-dev-1+20041022-1
Severity: normal

When I do a completion like "svn st [TAB]" in a working copy, I get
the following error message:

_arguments:comparguments:208: invalid argument: display

Removing the .zcompdump file and restarting zsh had no effect on this

Completions still work with zsh from the zsh package (/bin/zsh4).

Note: I have subversion version 1.0.9-2 (current unstable).

-- System Information:
Debian Release: 3.1
  APT prefers testing
  APT policy: (900, 'testing'), (200, 'unstable')
Architecture: powerpc (ppc)
Kernel: Linux 2.6.8
Locale: LANG=POSIX, LC_CTYPE=en_US.ISO8859-1

Versions of packages zsh-beta depends on:
ii  libc6                       2.3.2.ds1-18 GNU C Library: Shared libraries an
ii  libcap1                     1:1.10-14    support for getting/setting POSIX.
ii  libncurses5                 5.4-4        Shared libraries for terminal hand
ii  libpcre3                    4.5-1.1      Perl 5 Compatible Regular Expressi
ii  passwd                      1:4.0.3-30.2 Change and administer password and

-- no debconf information

----- End forwarded message -----

To UNSUBSCRIBE, email to [email protected]
with a subject of "unsubscribe". Trouble? Contact [email protected]

<Prev in Thread] Current Thread [Next in Thread>
  • Bug#278368: marked as forwarded (zsh-beta: svn completions no longer work), Debian Bug Tracking System <=